Lange wandeling

Lange wandeling Laaksepad

We hopen op 12 oktober  weer gezellig met elkaar te wandelen en deze keer hebben we gekozen voor het Laaksepad; een klompenpad bij Hoevelaken van 10 km. Dit pad voert ons door het prachtige buitengebied van Hoevelaken en Nijkerkerveen, een kerkenpad en een oude veenwal langs een oud kanaaltje en over een fraai landgoed.

Waarschijnlijk is het niet mogelijk om onderweg horecarust te hebben, dus zelf iets te eten/drinken mee nemen is wenselijk. We starten vanuit Grand Café De Haen: De Brink 10a , Hoevelaken en we hopen na afloop daar iets te gebruiken.

Zoals gewoonlijk verzamelen we om 10 uur op Zinzendorfflaan: de grote parkeerplaats naast Slot Zeist Graag vanaf maandag na het uitkomen van het magazine en uiterlijk 2 dagen van te voren opgeven bij: Annemieke Honcoop 030 878 51 78 of per email: annemiekehoncoop@casema.nl. Of bij Dora Meijer: 06 206 434 99 of dorameyerterol@outlook.com. Bij voorkeur ’s avonds bellen en opgeven of u per auto komt of mee wilt rijden.

Ook graag uw telefoonnummer doorgeven.