Workshop Ouder worden en je buur(t)

Workshop Ouder worden en je buur(t)

Wij worden steeds ouder en ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Geldt dit ook voor u?  En staat uw woning in een buurt waar u zich prettig voelt? Staat u op goede voet met uw buurman of buurvrouw of iemand in de buurt, waar u gemakkelijk heen gaat voor een praatje?

Uit onderzoek is gebleken dat dit per buurt en per persoon verschilt. In deze workshop verkennen wij met elkaar hoe seniorvriendelijk uw buurt is en of u daar goed oud kunt worden. Aan de hand van een aantal vragen gaan we daarover met elkaar in gesprek.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Algemene Senioren Vereniging Zeist. Gespreksleiders zijn Hennie de Boer en Marieke van Gemeren.

Datum maandag 4 oktober  van 14.00- 15.30 uur. Plaats Torenlaantheater, Torenlaan 38 Zeist. Aanmelden (verplicht) wegwijzer@seniorenzeist.nl. of  06  511 . 945 69 (Marieke van Gemeren)