De Wijngaard

Informatiemiddag in De Wijngaard ‘Zelf de regie houden in de zorg’.

Op dinsdag 26 oktober 2021 bent u van harte welkom in verpleeghuis De Wijngaard. Annette van Biezen, regiomanager bij Accolade Zorg, zal in een informatieve bijeenkomst meer vertellen over hoe je als als cliënt, als betrokkene of als mantelzorger inspraak hebt in de zorg. Hoe kun je zo lang mogelijk je zelfstandigheid thuis behouden ook als je zorg nodig hebt, thuis of in het verpleeghuis. In de zorg wordt gebruik gemaakt van een zorgdossier, maar ook andere aanpassingen zijn mogelijk om de eigen autonomie te behouden. We vertellen u daar graag meer over en er is ruimte om vragen te stellen. Vroeg of laat komt u misschien in aanraking met dit thema. Een interessante bijeenkomst waar we u graag voor uitnodigen. Datum – dinsdag 26 oktober 2021 Tijd – 14.30 – 16.00 uur Thema – ‘Zelf de regie houden in de zorg’ Spreker – Annette van Biezen, regiomanager Accolade Zorg Lijkt het u leuk om hierbij aanwezig te zijn, u kunt zich van te voren aanmelden bij Jentine Kuipers, via jentinekuipers@accoladezorg.nl of 06 823 021 18