EVEN VOOR ZEVEN” is het TV magazine van de ASZ dat iedere dag twee keer wordt uitgezonden op Slotstad rtv om 06.45 uur en om 18.45 uur. Het programma duurt ongeveer 15 minuten en op de eerste dag van iedere maand is er weer een nieuwe aflevering. De opnamen voor die uitzendingen zijn een keer per maand. In het programma worden interviews afgenomen en verder komen de activiteiten van ASZ aan de orde.

Het programma wordt mogelijk gemaakt door Slotstad RTV en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist (SOZW) Ideeën voor dit programma zijn altijd welkom en kunnen worden ingediend bij de redactie van Even voor Zeven, redactie@seniorenzeist.nl

  • Regie: Fons Pennings
  • Camera: Kees Linnenbank
  • Presentatie: Brenda Emmen-Hassell
  • Voice over: Job Boot
  • Redactie: Eefje van Essen.

Slotstad rtv is op de TV te zien op de volgende kanalen:

  • ziggo: kanaal 45
  • kpn: kanaal 1467 (dat is vanaf kanaal 1, één kanaal “terug” gaan)
  • T-mobile: kanaal 848
  • De laatste aflevering staat ook op de website

Wanneer:

  • Elke dag 6.45 uur en 18.45 uur