De Algemene Seniorenvereniging Zeist verwelkomt zijn 1700e lid

Op dinsdagmiddag 30 mei verwelkomt ASZ in het Torenlaantheater in aanwezigheid van burgemeester Koos Janssen het 1700e lid. Het wordt een feestelijke bijeenkomst voor nieuwe leden, waarin niet alleen het 1700e lid wordt verwelkomd, maar ook leden die zich (kort) voor hem en na hem hebben aangemeld.  Ook de oud-bestuursleden zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

In het  ASZ-programma “Even voor zeven”, dat dagelijks door Slotstad-tv op dat tijdstip wordt uitgezonden, zal ook aandacht aan dit feestelijke gebeuren worden besteed. Het programma is ook te zien op YouTube en via de website.

Zowel de Nieuwsbode als de Torenlaan Theater Nieuwsbrief berichten over deze gebeurtenis.

Nieuwsbrief Torenlaan Theater

Onze’ Joop is het 1700e lid

Taart en een hand van de burgemeester

Joop Stoutjesdijk, actieve vrijwilliger van het TorenlaanTheater, is het 1700e lid van de Algemene Seniorenvereniging Zeist, die dit jaar zijn tweede lustrum viert. Burgemeester Koos Janssen kwam dinsdag langs op de bijeenkomst voor nieuwe leden van de ASZ in Joops eigen TorenlaanTheater om hem te feliciteren, en het 1698e, 1699e en 1701e lid ook. Helaas was Joop op de laatste nipper verhinderd, maar de bloemen en een taart kreeg hij eerder en hij keek tot vanaf het scherm.