Webmaster ASZ

Mijn naam is Flox den Hartog Jager. Ik ben vanaf 1 mei de nieuwe webmaster van de ASZ.

Na afronding van de studies filosofie en geschiedenis werkte ik als bedrijfsbibliothecaris bij een verzekeringsmaatschappij en bij Ernst & Young. Vanaf 1999 was ik research consultant gespecialiseerd in de energiesector bij een management consulting bureau in Zeist. In het kader van beide functies heb ik als gebruiker veel ervaring opgedaan met internet en grote databases. Daar zal ik bij het inrichten van de ASZ agenda profijt van hebben.

Na mijn vervroegde pensionering heb ik mij toegelegd op de andere interesse in mijn leven: de kunst. Inmiddels ben ik daar zo lang mee bezig dat ik mezelf beeldend kunstenaar durf te noemen. Ik vind het leuk om exposities en masterclasses te organiseren en ben lid van verschillende kunstnaarscollectieven. Mijn werk wordt geëxposeerd in binnen- en buitenland. Wilt u meegenieten? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Om daarnaast nog iets uitdagends te doen heb ik verschillende cursussen website-ontwerp gevolgd. Ook vind ik het leuk om te schrijven. Van 2003-2009 schreef ik artikelen over mijn experimenten in de textielkunst voor een tijdschrift en meer recent blogs voor verschillende websites, o.a. voor Uit in Zeist.

Het bestuur van ASZ heeft mij de opdracht gegeven om het ontwerp van de website te vernieuwen. Daar heb ik de afgelopen weken heel hard aan gewerkt. Het belangrijkste is dat de agenda een nieuwe makkelijk leesbare vorm heeft gekregen. Ik heb de informatie zo veel mogelijk bijgewerkt. Vindt u nou nog iets dat niet meer actueel is dan hoor ik dat graag.

Daarnaast wordt het tijd om de website een eigen gezicht te geven én aan de buitenwereld te laten zien wat een leuke en actieve vereniging het ASZ is. Daarvoor zoek ik aankondigingen en verslagen met foto’s van activiteiten. Ook wat langere artikelen zijn welkom. Dus als u het ook leuk vindt om te schrijven, bent u van harte uitgenodigd artikelen (liefst met foto’s natuurlijk!) op te sturen naar webmaster@seniorenzeist.nl