Theaterfestival: De Volbloeiers

Het Lang Leve Kunst Fonds ( subsidie-verlener van het ASZ -Kunst door de Brievenbus project ) nodigt ASZ-leden uit voor het speciaal voor senioren georganiseerde theaterfestival “de Volbloeiers ”.
Op vrijdag 14 juli worden zowel ’s middags als ’s avonds voorstellingen en workshops aangeboden op het terrein van het Sluyterman van Loo Fonds. Het fonds gaf ASZ een mooie subsidie voor het project ‘Kunst door de Brievenbus’.

Volbloeiers, een theaterfestival in Italiaanse sferen, waar je nooit te oud voor bent. Het belooft een inspirerende dag te worden georganiseerd in een prachtige park. In het park van de buitenplaats Akerendam is een theaterroute, maar ook een doorlopend programma bij de moestuin en in de kas. Je kan daar zittend genieten van korte scenes muziek, theater en dans, aanschuiven bij een wijnproeverij bij de Orangerie, deelnemen aan een workshop gedichten schrijven, maar ook neerstrijken op het terras voor een muzikale theatersessie met wat lekkers of meedansen tijdens een dansworkshop.

Praktische informatie
Aanvang:
middagprogramma: 14.00 tot 16.30 uur of avondprogramma 19.00 tot 21.30 uur

Locatie:
in het park van de buitenplaats Akerendam ( zie https://buitenplaats Akerendam)
De stevige paden zijn goed toegankelijk en er is een invalide toilet.
Adres: Velserweg 20, Beverwijk

Vervoer:
Per trein: de buitenplaats ligt tegenover Station Beverwijk. Per auto: betaald (tot 18.00 uur )
parkeren op stationsplein de Halve maan of op grote gratis parkeerterrein Wijckerpoort
(achter Cineworld)
Voor meer informatie en kaartverkoop (€ 12,50 incl. welkomstdrankje ): zie de website: volbloeiers.nl