Doortrapdag: fietsveiligheid voorop!

Weer samenwerking tussen ASZ en Sportief Zeist: Fietscheck en fietsvaardigheidsparcours voor senioren. Op donderdag 6 juli 2023 organiseert de gemeente Zeist weer een senioren- Doortrapdag!  Deelname is gratis. Deze dag vindt plaats op het parkeerterrein bij zwembad Dijnselburg. Badmeester Schenkpad 8 3705 GK Zeist

Programma

  • Om 10.45 uur:  start met gratis koffie of thee.
  • Om 11.00 uur: fietscheck met als doel bespreken van alle veiligheidsaspecten van gebruik van de fiets en de e-bike en het zo nodig afstellen van de fiets en uitvoer van kleine noodzakelijke reparaties.
  • Om 12.00 uur gaan we onder leiding van een fietsdocent verder met het fietsvaardigheidsparcours. Met dit parcours willen we u lichamelijk en geestelijk laten ervaren op welke wijze u al fietsend veilig aan het verkeer kan blijven deelnemen.
  • Om 13.00 uur : afsluiting met een gezellige gezamenlijke gratis lunch.

Waar
parkeerterrein bij zwembad Dijnselburg
Badmeester Schenkpad 8 3705 GK Zeist 

Wanneer
6 juli
10.45 uur tot 13.30 uur

Kosten
gratis

Deelname met eigen fiets

Inschrijven:
John van Hoeven : john@sportiefzeist.nl

Meer informatie :
bel John van Hoeven 0644310811