De gemeente Zeist vraagt uw hulp bij een onderzoek naar bestaansonzekerheid

Onderzoek naar bestaansonzekerheid bij inwoners van Zeist
De gemeente Zeist wil graag weten wat zij beter kunnen doen voor haar inwoners die te maken hebben met bestaansonzekerheid.
De gemeente wil met name weten hoe een onzeker bestaan er voor die inwoners uitziet en wat zij als gemeente volgens deze inwoners kunnen doen om hen hierin te ondersteunen. 
Er is hiervoor aan onderzoeksbureau K2 gevraagd om een kwalitatief onderzoek uit te voeren. Voor de uitvoering van het onderzoek wil K2 verschillende inwoners interviewen die te maken hebben met bestaansonzekerheid. Het interview duurt ongeveer een uur en is live. De locatie voor het interview gaat in overleg, de voorkeur van K2 is om het interview bij de inwoner thuis af te nemen.
Als inwoner met bestaansonzekerheid kan men zich met naam, telefoonnummer en mailadres opgeven bij Thyrza Eliasar (thyrza.eliasar@k2.nl) van K2. K2 zal vervolgens contact met de inwoner opnemen om een afspraak in te plannen voor het interview.

De interviews vinden worden tussen half juli en eind augustus gepland. De uitkomsten (geanonimiseerd) worden gebruikt voor het opstellen van een nieuw beleidsplan bestaanszekerheid dit jaar.