Oproep Vrijwilligers

Er wordt veel voor u georganiseerd binnen de ASZ door een grote groep vrijwilligers, die dat vaak al vele jaren doen. Een aantal van de organiserende groepjes heeft behoefte aan versterking/opvolging. Dus bij deze een dringende oproep aan u allen om niet alleen te consumeren, maar ook te bedenken welke ploeg u zou kunnen/willen versterken. Het vraagt tijd, maar het geeft ook veel voldoening. Dit alles met in gedachten de slogan: met, voor en door de leden!
De volgende commissies zoeken versterking

  • De wandelgroep heeft dringend nieuwe leden nodig, bij voorkeur in bezit van een auto. Het gaat om gezamenlijk uitzoeken van wandelingen (per maand 1 korte en 1 lange wandeling) en het voorwandelen van deze wandelingen. En daarna natuurlijk meelopen. Betekent in de praktijk dus 4 x per maand wandelen, 2x een korte wandeling (on- geveer 5 km) en 2x een lange wandeling (ongeveer 10 km)
  • De eetclub De eetclub organiseert elke maand een gezamenlijk uit eten gaan voor de leden van ASZ. De organisatie zoekt versterking. De belangstelling groeit voor het samen uit eten gaan, dus iemand erbij in de organisatie zou heel fijn zijn. Leuk om te doen met een gezellig clubje dames.
  • De fietsgroep organiseert elke maand (april t/m oktober) een fietstocht voor de leden van ASZ. De groep zoekt versterking. Dit betekent samen routes uitzoeken, voorfietsen en meefietsen. Dus 2x per maand een fietstocht maken van ongeveer 40 km.
  • Dagtochten De bustochten zijn een zeer geliefd onderdeel van alle ASZ-activiteiten. Ook deze groep zoekt versterking. Meedenken, meereizen en een verslagje maken van de tochten is wat gevraagd wordt.
  • Zondagmiddagcafé Noord Elke 3e zondag van de maand van 13.30-16.00 is er een gezellig samenzijn in Café Noord, Johan van Oldenbarneveltlaan 103. Alle gelegenheid om mensen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kunnen er spelletjes worden gedaan, zoals rummikub, bridge enz. Wij zoeken een derde gastvrouw om mensen te ontvangen.

Mocht u interesse hebben in een van deze vacatures, vraag ik u contact met mij op te nemen, zodat ik u wat meer kan vertellen en u kan doorverwijzen naar de betreffende coördinatoren.

Emmie Bakker, 06 249 937 87
emmiebakker@hotmail.com