Meezingcafé: gezellig samen zingen met de jarige ASZ op 30 juli in het slottuintheater

Uit volle borst meeschallen met bekende liedjes die iedereen kent,  zoals ‘Me wiegie was een stijfselkissie’ en Éen reisje langs de Rijn’, of van vader Abraham en de Beatles. Dat is wat we gaan doen in het Slottuintheater op 30 juli. Dit Meezingconcert staat onder leiding van Arie Perk en Frits Meijer speelt accordeon en wordt georganiseerd ter gelegenheid van het lustrum van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ).

Beide heren zijn geen onbekenden in het Torenlaan Theater, waar de koren van het ASZ actief zijn. Arie Perk leidt elke twee weken op vrijdag het ASZ-koor en Frits Meijer begeleidt het smartlappenkoor tijdens de repetities.

Op zondag 30 juli om 15.30 uur kunt u fijn meezingen met het meezingconcert in het Slottuintheater achter Slot Zeist. Na het concert vertelt Erisc Borrias het verhaal van de honderdjarige die uit het raam klom en verdween. Beide uitvoeringen zijn gratis.

Heeft u genoten van dit openluchtconcert en wilt u wel eens wat vaker meezingen wordt dan lid van ASZ, de actiefste seniorenvereniging van Zeist.


ASZ: dé seniorenvereniging van Zeist: www.seniorenzeist.nl