Hulp gevraagd bij het ASZ toneel

Helaas moesten we de opvoering van het toneelstuk ‘Glimmen’ in mei annuleren.
Twee spelers haakten kort voor de uitvoering af en we hadden geen vervangers achter de hand. Ook in september is een opvoering niet mogelijk
gebleken. Er is heel veel tijd en geld in gestoken, maar zonder resultaat. Dat drukt heel zwaar op de groep. Gelukkig wil de ASZ het verlies dragen, maar wel onder voorwaarde dat we voor een volgend stuk proberen fondsen aan te werven.

Uithuilen en opnieuw beginnen
Toch zitten we niet bij de pakken neer. Na de zomervakantie beginnen we opnieuw aan een ander toneelstuk met enkele nieuwe spelers met voldoende toneelervaring. De uitvoeringsdata in het Torenlaan Theater zijn al vastgelegd: 19, 20 en 21 april. Dan hopen wij de onwaarschijnlijke klucht ‘Spotgeesten’ (Blight Spirit) van Noël Coward ten tonele te voeren. We hebben nu spelers genoeg, maar te weinig mensen voor achter de schermen (decor, kleding, grime etc.). Wie komt ons helpen?

Informatie bij:
Frans van Bussel, regisseur
fransvanbussel@hotmail.com
06 575 608 30