OV telefonisch spreekuur

OV-telefonisch spreekuur ook in de zomer bereikbaar

“Na een fijn gesprek was het me helemaal duidelijk hoe ik saldo van mijn OV-chipkaart terug kon krijgen.” Gert (72 jaar)

Wilt u deze zomer graag met het openbaar vervoer (OV) reizen, maar kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Of bent u plotseling noodgedwongen afhankelijk van het OV en vraagt u zich af hoe u een OV-chipkaart aan kunt vragen? Of wilt u weten waar u de juiste reisinformatie vindt, zodat u eenvoudig met het OV op de koffie kunt bij familie, of op stap kunt met vrienden? Maak dan gebruik van het telefonisch OV-spreekuur waarin speciale OV-ambassadeurs al uw vragen beantwoorden.

U kunt hiervoor bellen met een OV-ambassadeur:
Telefoonnummer: 033 – 208 23 80

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!
Kijk voor meer informatie op www.doemeemethetov.nl