Kaartjes kopen voor ASZ activiteiten zonder QR Code

De administratie achter het oude systeem om kaartjes te verkopen werd erg ingewikkeld en was vaak zo lek als een mandje. Daarom heeft het bestuur besloten over te gaan tot een ticketsysteem. En wij moderne senioren laten ons niet kisten en gaan mee.

Voor sommigen blijkt echter een QR code een ingewikkeld ding. ASZ zou ASZ niet zijn als er geen omwegen zouden bestaan om ook zonder QR code kaartjes te bestellen.

Een QR code is eigenlijk niets anders dan een verkorte verwijzing naar een website. Dus als u weet naar welke website hij verwijst kunt u  de QR code overslaan. De QR code in het ASZ magazine verwijst gewoon naar de ASZ website. Dus daar beginnen we:

 

 

U kunt het onderstaande schema ook downloaden en uitprinten en naast de computer leggen om de stappen een voor een te volgen.