Cruisen van Kerkdriel naar Zaltbommel: een heerlijk dagje uit!

Een heerlijk dagje uit…

Op 23 augustus gingen 81 leden van ASZ een lekker dagje uit.
Eerst gaan we richting Hurwenen voor een lekker kopje koffie met gebak. Daarna gaan we in Kerkdriel aan boord voor een lunchvaart. Ontspannen zien we een afwisselend landschap aan ons voorbijtrekken terwijl we genieten van een smakelijke maaltijd. De route gaat van Kerkdriel naar Zaltbommel. De route op de Waal is levendig met veel scheepvaartverkeer en met fraaie natuur langs de uiterwaarden.
De doorgang van de ene naar de andere rivier gaat via de sluis St. Andries. Het schutten in de sluis is een ervaring op zich. Na de boottocht hebben we nog even gepassagierd in Zaltbommel. Wat heeft het toch zijn charme, zo varend lunchen.

 

ASZ dé seniorenvereniging van Zeist: www.seniorenzeist.nl