Wat was het gezellig: de picknick

foto’s: Ineke de Geer, Han Willems, Flox den Hartog Jager

 

Afgelopen zaterdag genoten een dertigtal leden van een gezellige picknick in de wijngaard Hoog Beek en Rooyen in Zeist. De wijngaard ligt verscholen achter het Burgermeesterhuis in het Zeisterbos en is een project van de Rotary en Het Utrechts Landschap.

Ieder had iets lekkers te eten meegenomen en tot onze verrassing kregen we een glaasje wijn uit de wijngaard aangeboden. Tijdens de picknick wisselden zon, wolken en regen elkaar af, maar gelukkig zijn we allemaal droog gebleven dankzij de grote parasols en de prachtige catalpa, die midden in de wijngaard staat.
Als je geluk had kwam de goochelaar naast je zitten en verbaasde je je over zijn vingervlugheid.

Na afloop van onze lunch zongen de leden van het smartlappenkoor begeleid door niet één maar twee accordeons. En wij… wij zongen luidkeels mee!