Speurtocht naar verbondenheid

Op 3 oktober 2023 organiseert ASZ voor geïnteresseerden een speurtocht naar verbondenheid. Deze speurtocht wordt gehouden in de Week van de eenzaamheid. Veel mensen hebben een hekel aan het woord eenzaamheid en willen daar ook niet mee geassocieerd worden. Wel hebben we allemaal de wens verbonden te zijn met andere mensen en een netwerk te hebben in goede en slechte tijden. Bij het ouder worden verlies je mensen om je heen, maar de behoefte aan contact blijft.

De reden om op 3 oktober van 14.00- 16.00 uur mee te doen aan de Speurtocht naar Verbondenheid. Op een bekende wijze opnieuw naar verbondenheid kijken en wie weet nieuwe contacten opdoen.

Met een korte wandeling, van circa 1,5 kilometer, gaat u in kleine groepjes  vanuit het Torenlaantheater op stap. Onderweg doet u met elkaar de nodige opdrachten.. Een jury zal  op een verrassende wijze de  “prijzen” uitreiken. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Ook bij slecht weer gaat de activiteit door, we blijven dan  binnen in het Torenlaantheater.

De activiteit wordt georganiseerd door ASZ-leden Hennie de Boer  en Marieke van Gemeren.

U kunt zich melden via de email: wegwijzer@seniorenzeist.nl of telefonisch op 06 51194569.

Wanneer
3 oktober
14-16 uur

Waar
Wandeling met startpunt het Torenlaantheater

Aanmelden
email: wegwijzer@seniorenzeist.nl of telefonisch op 06 51194569.