Vooraankondiging ASZ Toneel

ASZ toneel met nieuwe komedie : Spotgeesten”!

De ASZ toneelgroep is weer enthousiast gestart met de toneelrepetities.

We gaan een fantastische en beroemde komedie spelen van de bekende toneelschrijver Noël Coward: “Spotgeesten”  (“Blight Spirit”) Daar zijn ook films van gemaakt!

“Spotgeesten”  gaat over de schrijver Charles Conradi die inspiratie zoekt voor zijn nieuwe boek over een moordlustig medium. Om de vaktaal en de kneepjes van het spiritistenvak te leren kennen arrangeert hij een seance, waarvoor hij een medium uitnodigt. Ook zijn tweede vrouw Ruth, de dokter en zijn vrouw en het dienstmeisje Edith zijn van de partij bij deze enerverende happening.
Er doen 8 spelers mee en we hebben enkele mensen, die niet meespelen, maar wel meehelpen. We repeteren elke dinsdagochtend. We werken toe naar de uitvoeringen op zaterdagavond 20 april en zondagmiddag 21 april 2024 in het Torenlaan Theater. Zet deze data maar alvast in uw agenda. Dat wordt voor ons dus hard werken, maar het zullen prachtige, komische voorstellingen worden.

 

Hulp nodig bij het ASZ toneel!

“Spotgeesten” is een onwaarschijnlijke klucht, met vele decorwisselingen en licht- en geluidseffecten.

Wij zoeken mensen die mee willen denken bij het vormgeven van dit decor etc. en/of mensen die  daadwerkelijk willen assisteren achter de schermen, ook tijdens de voorstellingen. Wie kan ons helpen met aanleveren van geschikte meubels, het vervoer en de opslag. Wie kan en wil ons grimeren  en wie wil de spelers achter het decor helpen met snelle kostuumwisselingen ?

Heeft u tijd en zin om ons te helpen?  Neem contact op met de regisseur: Frans van Bussel: 06-57560830 of fransvanbussel@hotmail.com