Smartlappenkoor zoekt muzikant!

Speel je accordeon of piano en heb je tijd en zin om ons op de dinsdag te begeleiden tijdens het zingen van Smartlappen dan maak je ons heel gelukkig.

Gezellig samen zijn en dan ook nog eens leuke liedjes zingen in het Torenlaan Theater in Zeist dat is ons doel. Wij als smartlappenkoor zingen zowat iedere dinsdag van 11.30 uur tot 12.30 uur

We zingen liedjes zoals : Twee ogen zo blauw, zo innig en trouw Al mijn geluk zijn die kijkers van jou, twee ogen zo blauw: als je dat zingt dan heb je daar altijd een hele warme herinnering aan en sommigen van ons misschien wel  heel veel herinneringen .

Ook het liedje : Vuile Huichelaar, pak jij je koffer maar, en verdwijn voorgoed uit mijn leven : dit roept waarschijnlijk bij meerdere mensen een herinnering op die iets minder warm is .

Daarom zingen we daarna : Aan de Amsterdamse grachten, Heb ik heel mijn hart voor altijd verpand, Amsterdam vult mijn gedachten, als de mooiste stad in ons land : en dan krijg je weer een heel warm gevoel want iedereen heeft toch wel eens in Amsterdam willen wonen.

Nu we dan goed op dreef zijn met het koor hebben we ook al enkele optredens gedaan, dit was in het begin best spannend maar als je dan eenmaal op het podium staat te zingen voel je je vanzelf thuis en gaat alles op de automatische piloot verder, en zeker met goede muzikale begeleiding.

Frits we missen je heel erg.  Frits was onze accordeonist die ons altijd begeleidde en in november 2023 plotseling is overleden. Vandaar dat we dringend op zoek zijn naar muzikanten die ons tijdens het zingen kunnen begeleiden, want we hebben ontdekt dat als we zonder begeleiding spelen we soms een beetje vals zingen , en ja dat willen we natuurlijk niet Dus, twijfel niet maar kom gewoon.

 Aanmelden bij Ulanda van Rooijen, ulandakools@gmail.com, 0343 562 768.