Kaarten voor het Seniorencarnaval

Op maandag 12 februari kunnen senioren in Zeist weer carnaval vieren: dan organiseert het SEOZ (Senioren Evenementen Organisatie Zeist) het jaarlijkse seniorencarnaval in Figi. Ook dit jaar is de toegang gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dat kan digitaal, via de website van de SEOZ: https://seoz.jouwweb.nl/ Het is ook mogelijk om je gratis toegangskaarten op te halen. 

12 februari ‘s-middags
Waar
Figi

Gratis kaarten liggen klaar op de volgende adressen:

* Figi, Het Rond 2, Zeist

Juwelier Rodewijk, Slotlaan 297, Zeist

* Combi Foto Poelsma, Slotlaan 277, Zeist

* Primera Landaal, Vrijheidsplein 58, Zeist

*Annemarie Haarmode, Laan van Vollenhove 2795, Zeist

* Wijkservicepunt Noord, Joh. van Oldenbarneveltlaan 103, Zeist

* Pelita, Dr. Ramaerlaan 2, Den Dolder

Er zijn maximaal vijfhonderd zitplaatsen in Figi, de eerste honderdvijftig kaarten zijn al weg. Die waarschuwing komt van Willem Verhoek. Die is voorzitter van het drie man sterkte bestuur van de Senioren Evenementen Organisatie Zeist. Andere bestuursleden zijn kapper Martin Blok en juwelier Nico Rodewijk. ,,Op de dag zelf kunnen we rekenen op de hulp van zo’n 35 vrijwilligers,’’ vertelt Verhoek die na twee jaar zonder Seniorencarnaval weer aan de bak mag.

,,We hebben een bomvol programma met zeven optredens, een Italiaanse ijscokar, koffie, een slaatje, bitterballen, hapjes, een advocaatje met slagroom en een verrassing toe. Dat is allemaal mogelijk dankzij onze sponsors, lokale ondernemers die ouderen een zorgeloze feest middag gunnen.’’

ARTIESTEN

Rasartiest Harold Verwoert praat het programma aan elkaar en zingt ook zelf enkele nummers. Jason Bouman (Zeist, 1981) komt. Hij was de winnaar van de André Hazes-contest ‘Bloed, zweet en tranen’ op SBS6. Bart-Jan geeft een optreden, net als de Utrechtse volkszangers Danny en Erna Temming. De Nederlandstalige volkszanger Marcel Leemkuil is ook van de partij.

BUS UIT DEN DOLDER

Voor ouderen uit Den Dolder rijdt een bus naar Figi. Die bus maakt een tussenstop om mensen op te pikken op de Johan van Oldenbarneveltlaan. Als u gebruik wil maken van het busvervoer, moet u dat opgeven bij de organisatie: https://seoz.jouwweb.nl/