Passion Op Wielen 2024

Passion Op Wielen 2024
Met trots nodig ik jullie uit voor een bijzondere gebeurtenis in het jaar dat de Passion naar Zeist komt om dit voor-of najaar een prachtige autorit over de Utrechtse Heuvelrug te maken samen met vele autoliefhebbers in het bezit van een young- of oldtimer, uiteraard met een open dak. Ieder merk is van harte welkom!
Wat maakt deze rit speciaal?
Maar dit evenement is meer dan alleen een tourrit – het is een kans om samen te komen en een verschil te maken in de levens van chronisch zieke mensen. Neem eens een andere passagier mee en geef hem/haar de dag van hun leven. Zij blij, wij blij!Goede Doel: Oppepper4all.nl
Om deel te nemen, vragen we een bescheiden bijdrage van €25 per auto. Uw bijdrage wordt geschonken aan het Goede Doel Oppepper4all.nl, die zich inzet om het leven van chronisch zieke mensen op te fleuren. Ook een mooie kans om uw bedrijf te promoten op onze website, de socials en andere O4all-publicaties.

Open Inschrijving:
Schrijf je alvast zonder verplichtingen in! We willen graag eerst de interesse peilen in Nederland, zodat we deze onvergetelijke dag goed kunnen organiseren.
Het is niet alleen een rit; het is een gezamenlijke ervaring die we met elkaar gaan creëren.

Begin en eindpunt:  nader te bepalen in Zeist e.o.
Het eindpunt en de afsluiting van deze memorabele dag zal plaatsvinden bij een sfeervolle locatie om na te praten en herinneringen te delen onder het genot van een hapje en drankje.
Wie doet er mee?
Laat je enthousiasme zien door hieronder een reactie achter te laten of stuur me een bericht! Verdere info volgt na aanmelding en zonder enige verplichting. Er zullen diverse data worden gepland i.v.m. de weersomstandigheden. Graag het aantal plaatsen vermelden; we willen ieder van die- voor ons soms al gewone- ervaring laten genieten.
Verdere informatie volgt na aanmelding.
Met sportieve groet,
Gerard Berentsen-Zeist
Mail bestuur@oppepper4all.nl
www.oppepper4all.nl
Bel voor info 030-7857911