Wereld Vertel Dag met vertelbuffet

Aan het begin van de lente vieren alle vertellers over de hele wereld de Wereld Vertel Dag. Een dag om het vertellen voor het voetlicht te brengen. Niet dat dat nodig is, want vertellen is de alleroudste en  nog steeds actieve cultuurvorm die de wereld kent. Het ‘vertellen’ staat daarom ook niet voor niets op de Immateriële Erfgoedlijst van Unesco.

In Zeist houdt de Werkgroep Zeist Vertelt (onderdeel van de Stichting CultuurZeist) dit oude cultuurgoed springlevend. Al weer ruim 10 jaar organiseert de Werkgroep de Vertelcafé’s, meestal in het Torenlaan Theater. En zo ook dus op vrijdag 22 maart. Geen gewoon vertelcafé, maar ter gelegenheid van Wereldverteldag een vertelcafé rond een vertelbuffet.

De koks van het Torenlaan Theater verzorgen dan een heerlijk Hollands buffet van drie gangen. En tussen de gangen door worden er verhalen verteld. Vast ook eetverhalen om de eetlust op te wekken. En daarnaast een diversiteit aan andere verhalen. De vertellers van Zeist studeren steeds nieuwe verhalen in. Dit alles wordt opgeluisterd met mooie muziek.

Wanneer
vrijdag 22 maart 2024,
aanvang 17.00 uur -21.00 uur

Waar
Torenlaan Theater.

Reserveer tijdig een plek aan de tafel.

Opgeven voor 18 maart
Dat kan via de website en daarna agenda van het Torenlaan Theater: www.torenlaantheater.nl en via de website van cultuurzeist: https://cultuurzeist.nl/agenda-evenementen/wereldverteldag-vertelmaaltijd/

Kosten
De toegang, de heerlijke maaltijd en een drankje kost bij elkaar € 23,50 per persoon.
Aangeven of je vegetarisch zou willen eten.

Voor meer info:
zeistvertelt@gmail.com