Vervoer voor mindervaliden tijdens the Passion

Zeist is de gastgemeente voor de 14e editie van KRO-NCRV’s The Passion, dat in 2024 plaatsvindt op Witte Donderdag 28 maart. The Passion 2024 wordt live vanaf 20.30 uur uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO 1. Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke informatie.

We zijn trots dat The Passion naar Zeist komt. We zijn rijk aan zangverenigingen, cultuur, prachtig erfgoed en natuur. U vindt hier verschillende geloofsovertuigingen, diversiteit en culturen. The Passion biedt mogelijkheden om deze met elkaar te verbinden. Samen met inwoners, ondernemers, organisaties en maatschappelijke partners, zoals Bartiméus Fonds, willen we er een mooie editie van maken. Dat is waar we in geloven!

 

Vervoer voor mindervaliden
Bent u nog op zoek naar een vervoersoplossing voor mindervalide inwoners/cliënten om hen naar The Passion of een gerelateerd side-event te brengen? Een betrokken bedrijf en autodelers van MobiGo zetten zich vrijwillig in om als pendeldienst te fungeren.
U kunt contact met mij opnemen als u nog een vervoersoplossing zoekt!
Met vriendelijke groet,

Monique Antonides

Intermediair
Samen voor Zeist
M 06-46074638
Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag