Walking hockey

Op 19 april heeft een team van ASZ-Schaerweijde Senioren-Walking Hockey met veel plezier meegedaan aan een walking hockey-tournooi in Laren. Aangemoedigd langs de lijn door een aantal niet meespelende leden . zie de 2 foto’s

Het walking hockey heeft nu 18 zeer enthousiaste leden in de leeftijd van 55 tot 83 jaar (15 vrouwen en 3 mannen) . De training wordt verzorgd door 4 gezellige trainers, die afwisselend de training geven op  vrijdag 10.45-11.45 . Na de training wordt een 15 min wedstrijdje gespeeld en er is gezellige nazit in het clubhuis van Schaerweijde met een kopje koffie.

Er is altijd ruimte voor meer leden, dus schroom niet en kom een keer kijken. Hockey ervaring is niet nodig,  de grondbeginselen van het  wandelhockey  zijn snel genoeg aangeleerd en voor een hockey stick wordt gezorgd.

U heeft de keuze uit:

  • flexhockey via een 10 rittenkaart voor 30 euro. Hier verkrijgbaar.
  • per keer een losse training boeken voor 3 euro
  • éénmalige kosten van inschrijving KNHB-lidmaatschap via Schaerweijde a 10 euro

Aanmelden: Walkinghockey@schaerweijde.nl

Website: www.schaerweijde-hockey.nl