Verslag korte wandeling zondag 28 april

Zondag 28 april hebben we de Bunsingroute gewandeld met een leuke groep van 18 personen én 1 hondje. Er stond een zacht lentebriesje en dat,  gecombineerd met de prachtig bloeiende bomen en struiken, fluitekruid, koolzaad, daslook, etc. veroorzaakte dat we de lente zelfs konden ruiken! Tot onze verrassing zagen we naast al dat lenteschoon opeens een wel heel grote paddestoel onderaan een boom. Die moest natuurlijk ook bekeken worden.

De route is zeer afwisselend, waardoor we soms in stilte over smalle paadjes achter elkaar aan wandelden en soms over asfaltwegen liepen, gezellig pratend met z’n drietjes naast elkaar. Genietend van de omgeving én van elkaars gezelschap.

Teruggekomen bij het startpunt bij Slot Zeist ging een aantal van ons huiswaarts en een zestal genoot nog van een kopje koffie (met overheerlijke appeltaart) bij de Orangerie.

Het was een geslaagde ochtend!