Gouden Gracht Concert

Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseert Stichting Gouden Dagen in samenwerking met het Initiatievenfonds, Voorzorg Utrecht, Van Baaren Stichting en het K.F. Heinfonds wederom het Gouden Gracht Concert. Dit initiatief is bedoeld om ouderen en hun buurtbewoners met elkaar te verbinden. Het idee is simpel, nodig een oudere uit die in uw buurt woont en geef uw beiden met uw Utrechtse postcode op om samen te genieten van een muzikale rondvaart door de binnenstad van Utrecht. Het Gouden Gracht Concert vindt plaats op 6 juni en is gratis.

Gedurende dit evenement zullen op vaste vaartijden, een groep van vier boten de Utrechtse Grachten goud kleuren. Naast de mooie route door de binnenstad kunnen de bezoekers genieten van diverse muzikale optredens, die verzorgd worden door studenten van het conservatorium. Uiteraard is ook gedacht aan een gezellig ontvangst en is er een hapje en een drankje aan boord. De rondvaart wordt afgesloten met een verrassend slotconcert. Deze vindt plaats aan de Nieuwe kade.

Wij raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer om naar de locatie te komen. De dichtbij zijnde bushaltes voor de Nieuwekade zijn: De Neude en Sint Jacobstraat. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar de opstapplaats. De dichtbij zijnde parkeergarages zijn: Paardenveld en La Vie.

 

Wanneer
6 juni
15-16.30 uur of 19.30-21 uur

Opstapplaats:
Nieuwe kade Utrecht, ter hoogte van nummer 215

Aanmelden

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit evenement? Meldt u zich dan snel aan via deze link, dan bent u verzekerd van een plaats.