Het programma van de zomerschool van het Gilde Zeist is bekend!

Programma Zomerschool juli 2024

Met groot genoegen presenteren wij hierbij het programma voor de Zomerschool van het Gilde Zeist voor 2024. Wij zijn trots u ook dit jaar weer in de maand juli een zeer gevarieerd programma te kunnen bieden met 26 verschillende activiteiten. Voor elk wat wils.

Zomeravondlezing
De opening van het seizoen is de Zomeravondlezing op maandagavond 1 juli in de grote kerkzaal van de Evangelische Broederkerk aan het Zusterplein. Deze Zomeravondlezing wordt verzorgd door prof James Kennedy van de Universiteit van Utrecht. De toegang is gratis. Wel graag aanmelden, zodat we weten op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen.

Op woensdagmiddag 31 juli sluiten we de Zomerschool af met een drankje en hapje. Alle deelnemers zijn hiervoor uitgenodigd.

Het programma zal ook op papier te verkrijgen zijn op diverse adressen in Zeist, zoals bijvoorbeeld het Gemeentehuis, de Bibliotheek, Figi, Slot Zeist en wijk(inloop)huizen en vele andere plaatsen.

De werkgroep Zomerschool Gilde Zeist bestaat dit jaar uit Piet Bel, Anita Bootsman, Peter Cornelissen, Truus Kortenhorst, Fred Wentzel en Hugo Albers.
We wensen u een plezierige en leerzame Zomerschool.

De brochure is te vinden op https://www.gildezeist.nl/wp-content/uploads/2024/05/2024-Brochure-Zomerschool.pdf

Het inschrijfformulier is te vinden op: https://www.gildezeist.nl/wp-content/uploads/2024/06/2024-Inschrijfformulier-Zomerschool.pdf

 

Inschrijvingen kunt u opsturen naar: zomerschool@gildezeist.nl