Verslag Lange wandeling 11 juni 2024 Veendijkpad Bunschoten

Dinsdag 11 juni zijn we met 11 personen naar de Kooi gereden, Bunschoten-Spakenburg. Daar is voldoende parkeergelegenheid en het startpunt van dit mooie klompenpad. We deden de lange route i.v.m. het broedseizoen én omdat hij mooi een stuk langs het Eemmeer loopt. We hebben prachtige veldbloemen gezien, knalrode bloemen in plantenbakken, mooie nieuwe huizen met bijzondere gevels, eenden- en ganzengezinnetjes, bijzonder harige rups, indrukwekkende kunstwerken, zoals de Koningskroon, het Boerenechtpaar, de Zelfbedieningsovertoom, etc. De wolkenluchten waren fantastisch,  gelukkig hebben we maar 1x een spatje regen gehad. Voor de rest aardig wat zon. Dat konden we merken aan het aantal keren dat we op een bankje in de zon aan het genieten waren. Even geen zin om door te lopen, maar lekker genieten van de warmte van de zon. Na afloop nog samen een drankje genuttigd bij de Kooi, heerlijke koffie en lekkere thee volgens de kenners onder ons. Kortom wederom een prima dagje samen!