Verslag ASZ Fietstocht 3 juli

Op 3 juli kreeg ik weer eens de kans om mee te fietsen met de ASZ fietsclub.   Na overleg besloot het organiserend team om, ondanks de regen, toch te vertrekken.  Dit bleek een goed besluit.  Onder de goede leiding van Jacques en Bert maakte we een prachtige tocht via Cothen en  Werkhoven naar de Lek, met pontje naar Beusichem.  Voor een kersenstop naar Zoelmond waar we gastvrij zijn ontvangen en konden genieten van heerlijke kersentaart. Terug via pontje naar Amerongen en via Langbroek weer terug naar Zeist.

Veel dank aan Jacques voor de routeplanning en Bert voor de organisatie over all.  Jammer dat onder onze 1900 leden!! er niet iemand te vinden is die deze rol van Bert zou willen overnemen.
Dus bij deze:  Hou je van fietsen en wil je wel iets doen binnen ASZ, meld je aan als organisator van de fietsclub.  Je doet dit samen met een gezellig team.

Emmie Bakker