‘Lees voor’: klik op de button links-boven en de pagina wordt van boven naar beneden voorgelezen. Of selecteer een stuk tekst en druk dan op de button; dan wordt alleen dat gedeelte voorgelezen.

Welkom op onze nieuwe website

ASZ is dé seniorenvereniging van Zeist

ASZ wil senioren helpen zo lang mogelijk deel te nemen aan de samenleving door actief te blijven met bewegen, cultuur, ontmoeten, er op uit gaan. Daarvoor organiseren we een veelheid aan activiteiten.

Naast de grote verscheidenheid aan eigen activiteiten hebben we afspraken gemaakt met o.a. het Torenlaan Theater, Bibliotheek, Kunstenhuis, Figi, Beauforthuis, Theater Slot Zeist, Les Cailloux om hun activiteiten met korting aan leden van ASZ aan te bieden.

Met andere seniorenorganisaties komen we op voor de belangen van onze leden. Onze gesprekspartners hiervoor zijn de Gemeente Zeist, woningcorporaties, zorg- en welzijnsinstellingen.

De vereniging bestaat ruim 8 1/2  jaar en heeft meer dan 1.500 leden in en buiten Zeist. De contributie bedraagt € 20 per jaar, een huisgenoot betaalt € 10. Na 30 juni betaalt u € 10 resp. € 5. U kunt óók lid worden.

Laatste ASZ nieuws

Leren schaken

Coronapas

Even voor zeven

Activiteiten partners

Gedenkbord Marsman