Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Britta Maria “Vive la Chanson!”

12 april om 20:00 - 22:00

Mede door het tv-programma Chansons beleeft het Franse chanson in Nederland een nieuwe jeugd. Zangeres Britta Maria en pianist Maurits Fondse brengen al vele jaren, samen met accordeon-virtuoos Oleg Fateev het chanson naar de theaters met programma’s als Aznavour Mon Amour, Serge Gainsbourg, Forever en Chansons van Schoonheid en Troost.
In het nieuwe theaterconcert Vive la Chanson spelen zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev ontroerende en opzwepende Franse Chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Yves Montand, Piaf, Zaz, Julien Clerc, Pravi e.a.
Aangevuld met zelf geschreven Franse chansons en een enkele vertaling naar het Nederlands. Met Chansons die u meevoeren naar de lichtstad Parijs en die de Franse ziel blootleggen. Liederen vol weemoed, maar ook levensvreugde… over het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop
maar ook de pijn en de teleurstelling.

Wanneer
Vrijdag 12 april 2024: 20:00 – 22:00 uur.

Toegangskaarten kosten € 20 per persoon (inclusief 2 drankjes).

Aanmelden
via info@cultuurpodiumdendolder.nl onder vermelding van de naam en datum van de uitvoering.

Betalen
Na overmaking van het bedrag op NL 07 RABO 0146033914 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder krijgt u een bevestiging van ontvangst en reservering. Voor leden van ASZ/PCOB geldt een gereduceerd tarief van € 17,50 per ticket. Resterende kaarten zijn bij de entree te verkrijgen via een pinbetaling.

Waar:
Maria Christinakerk, Dolderseweg 123, 3734 BG Den Dolder

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ