Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gluren bij de Buren

4 februari om 12:00 - 17:00

Het leukste festival in Zeist bij u om de hoek!

Zondag 4 februari veranderen 45 huiskamers tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Zeist. Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in knusse huiskamers: meer dan 135 optredens in 45 huiskamers door heel Zeist.

Het programma is vanaf nu te bekijken op www.glurenbijdeburen.nl/programma/zeist.

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt het vloerkleedpodium. Ontdek een buikdansers tussen de kamerplanten, cabaret naast het fornuis en een grote verscheidenheid aan muziek bij het haardvuur. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website.

Gluren bij de Buren vindt plaats in 24 gemeenten. Door heel Nederland veranderen 1.400 huiskamers in een podium voor bijna 4.000 optredens. In Zeist kun je bij 45 buren over de drempel voor een bijzonder optreden en een kop koffie of thee. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je wel tot zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage.

Wanneer
Gluren bij de buren: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00

Waar
In alle wijken van Zeist – plus 3 optredens in Den Dolder, Woudenberg en Doorn!

Entree
Vrijwillige bijdrage

Ook in het TorenlaanTheater
Vanaf 13.30 uur tot 17 uur is er ook in het ons bekende Torenlaan Theater een afwisselend programma! Zie voor meer info: Gluren bij de buren in het Torenlaantheater: https://www.torenlaantheater.nl/evenement/open-podium-8/

Het hele programma is hier te downloaden in de linker balk. 

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ