Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

H’art Museum Amsterdam

21 juni om 09:45 - 17:00

Wij gaan naar H’art Museum te Amsterdam, dit is het voormalige Hermitagemuseum, waar we de tentoonstelling van Wassily Kandinsky
bezoeken. Er is voor het eerst een samenwerking tussen H’art Museum Amsterdam en het Centre Pompidou Parijs. Op deze tentoonstelling over Wassily Kandinsky kunt u meer dan 60 kunstwerken uit de Parijse collectie bewonderen. Van zijn vroege figuratieve werk tot zijn welbekende abstracte schilderijen vol kleur en geometrische vormen. In deze overzichtstentoonstelling ontdek je waarom deze bijzondere kunstenaar wordt gezien als een van de pioniers van de abstracte kunst. Wij krijgen een rondleiding om 11.00 uur.

Voor wie wil reizen we met de trein van 9.53 uur vanaf Utrecht Centraal naar Amsterdam Amstel. We verzamelen om 9.45 uur bij de banken voor Julia’s. De rondleiding kost 10,00 euro, ter plekke contant te voldoen. Met de museumkaart komt een kleine toeslag. Deze en andere kosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer
Vrijdag 21 juni

Waar
station Utrecht voor Julia’s
9.45 uur

Rondleiding
10 euro

Museum
Museumkaart met kleine toeslag

Aanmelden
Als u belangstelling heeft kunt u zich opgeven bij Marike van Giessen: marike.van.giessen@hetnet.nl of (liever niet) 06 216 555 55.

Graag opgeven naam, aantal personen, telefoonnummer (liefst mobiel), trein of eigen vervoer en wel of niet lunchen. Als u mee kunt krijgt u altijd een bevestiging van ons.

 

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
09:45 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
09:45 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ