Laden Evenementen

« Alle evenementen

Nederlands Jeugd Strijkorkest

25 augustus om 14:30 - 15:00

zondag 25 augustus 14.30 uur
klassieke muziek
gratis toegang

Slottuintheater

Dit concert wordt aangeboden door de Zeister Muziekdagen

Dirigent Carel den Hertog en zijn Nederlands Jeugd Strijkorkest brengen een toegankelijk en avontuurlijk programma voor jong en oud. Laat je betoveren door de magische klanken van onder andere Brahms, Bach, Bartók en Janáček.

Het Nederlands Jeugd Strijkorkest (NJSO) is hét strijkorkest voor talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. De leden komen uit het hele land en zitten veelal in jongtalentklassen of vooropleidingen van de Nederlandse conservatoria. Het doel van het orkest is de jonge professionals een kickstart te geven in hun muzikale ontwikkeling en concerten te geven op topniveau. “Wat de Ajaxjeugd is voor het voetbal is het NJSO voor de klassieke muziek.”

Dit familieconcert wordt aangeboden door de Zeister Muziekdagen. Dit internationale kamermuziekfestival bestaat dit jaar 35 jaar. De Zeister Muziekdagen presenteren hoogwaardige concerten in de kerk van de Evangelische Broedergemeente, en het festival stimuleert bovendien jonge mensen om hun muzikale talenten te ontwikkelen.

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
14:30 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
14:30 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

ASZ