Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje natuur: landgoed Oostbroek: rijk aan natuur

22 mei @ 14:00 - 15:00

Op zondag 22 mei maken we een korte wandeling over het landgoed Oostbroek. Hier wisselen loofbossen met oude bomen, moeras, een boomgaard met oude fruitrassen, een kloostertuin en bloemrijke graslanden elkaar af. Door de variatie komen er veel planten- diersoorten voor. Aan de parkachtige inrichting, dikke oude bomen en het statige landhuis kunnen we zien dat het landgoed een lange historie kent. Het vormt een oase aan rust tussen de drukte van de A28 en het UMC Utrecht. Hier kunnen we ontsnappen aan de drukte van alledag en genieten van de rijke natuur en een eeuwenoude landhuiscultuur.
Joke Jansen, Aletta van Embden en Frans van Bussel zijn uw gidsen.
We verzamelen op het parkeerterrein van slot Zeist om 14.00 uur en rijden vandaar naar het landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39, 3732 HV De Bilt. Er is hier een ruime parkeerplaats.
Hier start om 14.15 uur de wandeling van bijna 4 km. Na afloop kunnen we wellicht in ’t Winkeltje van Oostbroek koffie drinken. U kunt ook rechtstreeks naar het landgoed Oostbroek gaan.

Wilt u zich opgeven vóór 20 mei bij Frans van Bussel, tel. 030-6931168 en e-mail: fvanbussel@planet.nl. Graag vermelden of u rechtstreeks naar het Landgoed Oostbroek rijdt of dat u met of zonder auto naar het Slot Zeist komt en wilt meerijden met een ander. Vermeld bij aanmelding uw e-mailadres of evt. uw telefoonnummer, want u krijgt een bevestiging of u mee kunt.

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
14:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Locatie

Parkeerplaats Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
Zeist, Utrecht 3703 CE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
14:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Locatie

Parkeerplaats Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
Zeist, Utrecht 3703 CE Nederland
+ Google Maps
© 2013-2022 | Algemene Seniorenvereniging Zeist | Manschot Grafimedia