Laden Evenementen

« Alle evenementen

Seniorenwegwijzers helpen u op weg

6 juni om 10:00 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Elke 1 maand(en) een gebeurtenis die begint om 10:00 op dag 6 van de maand en zich voor onbepaalde tijd herhaalt

Binnen ASZ is een aantal leden actief voor de individuele belangenbehartiging. Wij noemen ze Seniorenwegwijzers, of kortweg SWW. Het woord zegt het al, wij proberen leden met hun vraag over wonen zorg en welzijn verder op weg te helpen.

De groep Seniorenwegwijzers bestaat uit 4 personen t.w. Janny van Werkhoven, Hellen van Gessel, Judith van Dijk en Marieke van Gemeren.

Individuele vragen komen telefonisch binnen bij de coördinator Marieke van Gemeren. Afhankelijk van de vraag, krijgt u telefonisch een antwoord of wordt een huisbezoek afgesproken. Eén van de Seniorenwegwijzers (SWW) komt dan bij u op bezoek om door te praten over uw vraag. Om zo met elkaar te zoeken hoe u verder kunt komen met uw vraag over wonen, zorg en welzijn.

Voorbeelden hiervan zijn bv. “Hoe ga ik om met mijn vragen over de thuiszorg”? Of “Hoe kan ik de regiotaxi aanvragen? ”Wat als ik niet langer zelfstandig kan wonen? Waar kan ik dan terecht?” Verder zijn er ook veel praktische vragen over de rijbewijskeuring, over gebruik van de telefooncirkel of vervoersmogelijkheden.

Naast de ASZ Wegwijzers heeft de gemeente Zeist Wegwijscafés opgezet. Daar kan men u helpen met financieel-administratieve vragen. Ook is er een Huisvestingscafé, waar men heen kan met vragen over huisvesting en woningruil.

Contactpersoon binnen ASZ
Marieke van Gemeren
coördinator SeniorenWegwijzers
Tel 06 511 945 69
wegwijzer@seniorenzeist.nl

Waar en Wanneer zijn de Seniorenwegwijzers bereikbaar
Op de eerste dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur houdt één van de seniorenwegwijzers spreekuur in het Torenlaantheater. U kunt dan persoonlijk u vraag stellen.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Torenlaan Theater
Torenlaan 38
Zeist, Utrecht 3701 VK Nederland
Telefoon:
06 374 768 03
Bekijk de site van Locatie

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Torenlaan Theater
Torenlaan 38
Zeist, Utrecht 3701 VK Nederland
Telefoon:
06 374 768 03
Bekijk de site van Locatie

Organisator

ASZ