Laden Evenementen

« Alle evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Stoelyoga

Stoelyoga

3 september om 10:00 - 11:00

 

Even voorstellen: Ik ben Anneke Strietman en geef in Zeist diverse soorten beweeg- en yogalessen. Wellicht dat u mij bent tegengekomen in het blad Meedoen in Zeist, bij de 75+ huisbezoeken of tijdens de Gezonde Leefstijl informatiebijeenkomsten in de verschillende wijken in het najaar van 2023, die mede door ASZ werden georganiseerd.

Vanaf september starten er lessen “Stoelyoga”.   
Stoelyoga is een van de meest laagdrempelige vormen van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en je mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Stoelyoga bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Het is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.
De bewegingen zullen zowel zittend als staand plaatsvinden en er is aandacht voor ieder deel van het lichaam. Mocht je een oefening niet staand kunnen uitvoeren, dan doe je deze zittend. Behalve ons te focussen op wat niet kan, ligt hier de nadruk op wat je nog wel kan.
De les wordt gegeven met humor, rekken, strekken, kracht en balans (staande oefeningen). Alles komt aan bod. We sluiten af met even een moment voor jezelf in deze drukke wereld. Het bewegen is toegankelijk voor iedereen.

Locatie:
Torenlaan theater kleine zaal

Lessen:
dinsdag 3 september, 17 september, 1 en 15 oktober, 12 en 26 november, en 10 december.

Tijd:
10.00-11.00 uur

Kosten:
€ 11.00 per keer   (betalen kan via pinnen)

Aanmelden:     is noodzakelijk via annegjeszenenyoga@outlook.com / 06-27421555
doorgang van de les bij aanwezigheid van 7 personen.

 

 

 

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
10:00 - 11:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
10:00 - 11:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

ASZ