Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk Art Markt Zeist: kunst en muziek in een groene oase

13 augustus @ 10:00 - 17:00

Op zaterdag 13 augustus vindt De Walk Art Markt plaats in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. In 110 kramen presenteren sierkunstenaars en ambachtsdesigners een gevarieerd aanbod van onder andere schilder-, glas- en houtkunst, keramiek, en sieraden & modeaccessoires van gerecycled materiaal. Tijdens de markt treden ook verschillende artiesten op. Foodtruckers zorgen voor lekker eten en drinken. De markt duurt van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Ook de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) heeft weer een kraam. Zoals altijd. Onder onze leden zijn er met artistieke gaven. En dat willen ze graag laten zien. En natuurlijk is er ook alle ruimte om de bezoekers te laten zien en horen wat de leden van onze vereniging nog meer doen. Op het moment dat dit stukje wordt geschreven is nog geen kraamnummer bekend. Bij de ingang van de markt zal een lijst met de kraamnummers staan.

Dus: Kom kijken, kom vertellen over wat u als lid van ASZ doet en organiseert.
Wilt u iets van wat u maakt laten zien, kom het dan voor 10. uur ’s morgens in de kraam brengen en kom het ’s avonds weer ophalen maar meld dat eerst bij de ASZ-secretaris.
Dat kan via de mail: secretaris@seniorenzeist.nl of per whatsapp: 06-83166073, liefst met foto (want dan heeft hij gelijk ook uw gegevens).

Meer info: www.cultuurzeist.nl/evenementen/walk-art-markt

Gegevens

Datum:
13 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
13 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ
© 2013-2022 | Algemene Seniorenvereniging Zeist | Manschot Grafimedia