Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

We gaan ’t Samen Duurzaam Doen! Doe jij mee?

18 mei om 11:00 - 17:00

Op zaterdag 18 mei ben jij – als duurzame denker of doener (in spé) uit Zeist – van harte uitgenodigd voor Samen Duurzaam Doen op De Boswerf!

Tijdens Samen Duurzaam Doen staan lokale duurzame initiatieven uit Zeist in de schijnwerpers. Zij vertellen je die dag van alles over biodiversiteit, circulariteit én klimaatadaptatie.

Want hoe maak je je tuin bijvriendelijk? Hoe zorg je voor minder plastic in je badkamer? En hoe kun je jezelf stylish, maar circulair kleden? Het antwoord op al deze vragen ontdek je op zaterdag 18 mei tussen 11:00 en 17:00 op De Boswerf!

Claim je GRATIS ticket nu

Wil jij verzekerd zijn van een plekje op Samen Duurzaam Doen? Claim dan NU je GRATIS ticket! Ken je iemand voor wie dit evenement ook interessant is? Stuur de uitnodiging dan vooral door. We gaan ’t immers SAMEN Duurzaam Doen! 😉

Praktische informatie

👉 Zaterdag 18 mei 2024
👉 11:00 – 17:00 uur
👉 De Boswerf (Prins Bernardlaan 3 in Zeist)
👉 Programma en blokkenschema binnenkort beschikbaar
👉 Wil je zeker zijn van een plekje én als eerste op de hoogte zijn van het volledige programma? Claim dan NU je GRATIS ticket! Begin mei heb jij als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven voor de workshops en activiteiten.

 

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

ASZ