Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijsheid: een waardevol gesprek

6 oktober om 10:00 - 12:30

NOOIT TE OUD OM TE GROEIEN

Wijkinloophuis Zeist West organiseert in samenwerking met het Centrum voor Levensvragen zingevingsbijeenkomsten voor senioren.

Op zoek naar een goed gesprek? Het liefst met mensen die net als u veel levenservaring hebben? Begrijpelijk. Er gebeurt zoveel in de wereld en bij het ouder worden. Het kan fijn zijn daar met anderen over te spreken. Maandelijks zal er een bijeenkomst zijn waarin een rustige en vertrouwde plek wordt geboden om ervaring, vragen, gevoelens en vergaarde levenswijsheid met leeftijdsgenoten te kunnen delen.

Marcella van Daatselaar, geestelijk verzorger en betrokken bij het Centrum voor Levensvragen, zal het thema tijdens de bijeenkomsten inleiden. Vervolgens zal in kleine groepen het gesprek plaatsvinden, waarbij er dieper op het onderwerp ingegaan kan worden.

De data en thema ́s zijn als volgt: 14 juli – de waarde van de ouderdom, 18 augustus – inspiratie, 8 september – trouw en vertrouwen, 6 oktober – wijsheid, 17 november – verlies en rouw, 15 december – vasthouden en loslaten. Tijd en plaats: vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in wijkinloophuis Zeist West, De Clomp 33-02 (zij ingang van het Kerkelijk Centrum).

Wanneer
6 oktober
10-12 uur

Waar
Wijkinloophuis Zeist West, De Clomp 33-02

Kosten
gratis

Meer info
Marianne Krijgsman, coördinator wijkinloophuis Zeist West: 06-55103578 of stuur een mail naar: zingevingsgroepzeist@hotmail.com.

Aanmelden is niet nodig.

 

De bijeenkomsten zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en Wijkinloophuis Zeist West

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASZ