Belastingen 2

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

Belastinghulp

Velen van ons ontvangen jaarlijks van de belastingdienst een uitnodiging om aangifte inkomstenbelasting te doen. Niet voor iedereen is het een gemakkelijke opgave die aangifte in te vullen, of dat op papier is of via internet. Als u daar moeite mee heeft, of zich onzeker voelt, kan de ASZ u helpen

Vooral bij bijzondere omstandigheden, waarbij mogelijk aanspraak gemaakt kan worden op kortingen, vrijstellingen of toeslagen, is het belangrijk daarvoor de juiste gegevens in te vullen.

Als u daarbij hulp wil gebruiken, neem dan contact op met:

Ton Vernooij, 06-83695930,   mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Miel Roelofs,   030-6920911,   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opmerking.

Ook bij gebruik van hulp, blijft u zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens op het formulier. De hulp die geboden wordt beperkt zich tot ondersteuning bij het invullen daarvan.
De vrijwilliger die u helpt mag u niet beschouwen als belastingadviseur. Uiteraard heeft hij kennis van de meest voorkomende regelingen, en zal onder de aandacht brengen welke voor u van toepassing zijn, maar zal niet in uw financi
ën duiken om het grootst mogelijke fiscale voordeel uit te zoeken.