diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

Er zijndrie leeskringen binnen ASZ actief. Als je belangstelling hebt neem dan contact op met een van de coördinatoren.

1. Coördinator Lida Vlaanderen (030-6917981; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

2. Coördinator Jos Visser – van Donselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Coördinator Jos Visser – van Donselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een leeskring bestaat uit maximaal zes personen (advies van de bibliotheek).  

Een leeskring leent zes tot acht keer per jaar een boekentas met zes dezelfde boeken van de bibliotheek. De deelnemers kiezen samen een boek uit de lijst die de bibliotheek verstrekt. De kosten (€ 75 per jaar) worden opgebracht door de deelnemers (€ 12,50 per jaar). De leeskring komt bij één van de deelnemers thuis bij elkaar.

Van een leeskring wordt verwacht dat zij minstens één keer per jaar een boekbespreking publiceert in de ASZ nieuwsbrief.

Wil je ook een leeskring oprichten en wil je weten hoe je dat het beste kunt doen, neem dan contact op met een van de coördinatoren van de huidige leeskringen.