diamagazine 

film

Zwemmen

Bridgen

Belastingen 2

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

EefjevanEssenEefje van Essen was tot 1 april 2021 lid van het bestuur met het vrijwilligersbeleid in haar portefeuille.Tot de vacature in het bestuur is ingevuld blijft Eefje haar taak nog vervullern.

De activiteiten die de vereniging gaat ontplooien worden door het bestuur vastgesteld, na raadpleging van de leden. De uitvoering wordt door de leden gedaan. Deze vrijwilligers kunnen zich bij het bestuur melden voor een taak die zij graag willen doen. Het motto is: doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Wilt u vrijwilligerswerk doen voor uw vereniging of heeft u een suggestie voor een nieuwe activiteit bel dan met Eefje van Essen, 06 230 845 51 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vereniging heeft een beleid voor het vrijwilligers werk vastgesteld. De risico's die vrijwilligers bij hun werk lopen worden gedekt door de verzekering die door de gemeente Zeist is afgesloten.

MEEDOEN? IDEEEN?

Heeft u wensen ten aanzien van de huidige activiteiten of suggesties voor nieuwe? Wij zien graag dat u dit aan ons door geeft.

U kunt uw wensen en ideeën ook doorgeven via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u geen beschikking heeft over email of internet, bel dan met bestuurslid Henk Schneider (portefeuille Activiteiten) 06 200 716 64

 

Overzicht activiteitencommissies 2020

Klik hier voor het overzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vrijwilligersbeleid

Op 8 juli heeft het bestuur van ASZ het vrijwilligersbeleid in een notitie vastgelegd. Het beleid is van belang voor alle leden maar in het bijzonder voor de bestuursleden en de leden die vrijwilligerswerk uitvoeren.

Download "Vrijwilligersbeleid ASZ"

De gemeente Zeist heeft haar beleid voor vrijwilligers en mantelzorgers vastgelegd in een beleidsnota.
Download nota 'Samen voor elkaar' Gemeente Zeist, februari 2008 / (pdf 270 kb)

De gemeente Zeist heeft een vergoedingsregeling voor vrijwilligers die in de gemeente Zeist werkzaam zijn.
Ga naar de website van de gemeente Zeist voor meer informatie: https://www.zeist.nl//inwoner/werk-en-uitkering/vrijwilligerswerk/#

pdf-icon Download gratis PDF-reader